96507
No cover
Book
In basket
Przewodnik kulinarny po potrawach z całego świata, które łączą osobliwe nazwy. Skąd się wzięły? Co oznaczają? Jak je przygotować? Wśród przekąsek, dań głównych i deserów są m.in.: "Diabelska pokusa" i "Galopujące konie", "Piękna Helena" i "Pociecha pastora", "Dar Afrodyty" i całkiem swojska "Goła Zośka", pod którą kryje się... podlaski chłodnik. Przepisy, anegdoty i ciekawostki.??Szczegóły wpisuTagi:kuchnie świataKategoria:Kuchnie ŚwiataAutor(ka):igattoCzas publikacji:niedziela, 05 czerwca 2011 09:17OpcjePoleć znajomemu wpis "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"Dodaj komentarz do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna" Śledź komentarze przez RSS do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"..Ostatnie wpisyReceptury z klasztornej ...Gorzałka czyli historia i ...Smak Mazur. Kuchnia dawnych ...Najlepsze sałatki z Pani domu ...Kuchnia Ojca Tomasza - praca ...Domowe wypieki - ...Pieczywo - Trojan EleonoraZnakomite nalewki. Domowy ...Ponad 100 wspaniałych ...Wielka księga nalewekKanał informacyjnyRSS EscapeMagazine.pl
Availability:
All copies are currently unavailable
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again
Katalog biblioteki wojewódzkiej
Katalog centralny powiatu grodziskiego