96507
Brak okładki
Książka
W koszyku
Przewodnik kulinarny po potrawach z całego świata, które łączą osobliwe nazwy. Skąd się wzięły? Co oznaczają? Jak je przygotować? Wśród przekąsek, dań głównych i deserów są m.in.: "Diabelska pokusa" i "Galopujące konie", "Piękna Helena" i "Pociecha pastora", "Dar Afrodyty" i całkiem swojska "Goła Zośka", pod którą kryje się... podlaski chłodnik. Przepisy, anegdoty i ciekawostki.??Szczegóły wpisuTagi:kuchnie świataKategoria:Kuchnie ŚwiataAutor(ka):igattoCzas publikacji:niedziela, 05 czerwca 2011 09:17OpcjePoleć znajomemu wpis "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"Dodaj komentarz do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna" Śledź komentarze przez RSS do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"..Ostatnie wpisyReceptury z klasztornej ...Gorzałka czyli historia i ...Smak Mazur. Kuchnia dawnych ...Najlepsze sałatki z Pani domu ...Kuchnia Ojca Tomasza - praca ...Domowe wypieki - ...Pieczywo - Trojan EleonoraZnakomite nalewki. Domowy ...Ponad 100 wspaniałych ...Wielka księga nalewekKanał informacyjnyRSS EscapeMagazine.pl
Status dostępności:
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej
Katalog biblioteki wojewódzkiej
Katalog centralny powiatu grodziskiego